Bel voor een vrijblijvende
offerte of bezichtigingsbezoek

0299-429617

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

0299-429617
Bel me terugNeem contact opEmail ons

Castelo onderhoud

Onderhoud kan in twee dele worden gescheiden; normaal en periodiek.

Onder normaal onderhoud verstaan wij het stozuigen en dweilen van de vloer. Dit lijkt mischien simpel maar dit type onderhoud is erg afhankelijk van uw leefsituatie en het gebruik van uw vloer. Wanneer u honden of katten heeft zal dat voor meer zand in huis zorgen en zal de stofzuiger vaker gebruikt moeten worden dan wanneer er geen huisdieren zijn. Ook de frequentie van het dweilen en het gebruik van de hoeveelheid zeep bepalen in zekere maten hoe de vloer zit toont. Bij overmatig zeep gebruik kan de vloer namelijk erg vet worden en kunnen er vlekken in de zeeplaag ontstaan.

Periodiek onderhoud is er om ingeslopen vervuiling en gebruikerssporen te verwijderen en zo weer een goede basis te leggen voor het normale onderhoud. De frequentie van periodiek onderhoud is wederom afhankelijk van de leefsituatie. Echter is eenmaal per twee jaar het uitvoeren van een stevige onderhoudsbeurt zeker aan te raden. U kunt het periodieke onderhoud zelf uitvoeren of ervoor kiezen dit door ons te laten doen.

Heeft u een Castelovloer die aan een onderhoudsbeurt toe is? Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.